Vägning

Varje söndag kväll står jag och granskar min kropp i spegeln. Detta inför morgondagens vägning. Jag vill se hur jag ser ut för att bestämma mig för om jag är tjock eller inte. Slutsatsen är oftast att jag inte är tjock. Då ska det inte spela någon roll om jag har gått upp tre kilon morgonen efter, för jag SÅG att jag inte är tjock. Siffran på vågen ska inte få lura mig. Jag måste låta galen som gör så här...

Allmänt | | 2 kommentarer

Bomb

Jag står inte ut. Jag mår så vidrigt så det liknar ingenting. Jag vill bara dö eller skada mig själv. Allt är kaos, men jag är livrädd för att säga till. Jag är rädd att det blir den utlösande faktorn som får bägaren att rinna över, och att jag sedan tappar kontrollen över mig själv - så jag har hållit allting inombords hela dagen. Allt har bara blivit värre ju längre dagen gått. Jag vet inte hur länge till jag kan hålla mig i schack. Det känns som att jag är en tickande bomb som kan explodera när som helst.

Jag behöver hjälp.

Allmänt | | 10 kommentarer

TRIGGER WARNING

Jag står inte ut. Jag mår så vidrigt så det liknar ingenting. Allt är bara kaos. Jag tappar helt kontrollen över mina handlingar. Glas och porslin går i golvet titt som tätt, för att jag inte kan hantera känslorna på något annat sätt än att skada mig. Det är som att jag förvandlas till ett vilddjur med instinkter. Får jag inte tag i en skärva dunkar jag huvudet i väggen eller gör något annat dumt. Allt för att känna smärta. För jag kan inget annat. Jag vet inte hur man gör. Jag har aldrig lärt mig.

När jag pratar med personalen säger de bara att de inte kan hjälpa mig. Jag har bältats tre dagar i rad. Jag orkar inte mer nu. Jag mår bara sämre och sämre och sämre hela tiden. Jag pallar inte mer. Inte en dag till.

Jag vill bara dö.

Allmänt | | En kommentar
Upp