Läkarsamtal, mål och mat

Jag hade läkarsamtal idag. Jag har inte blivit bältad på tre dagar (jämfört med att bli bältad tre gånger om dagen), och om jag inte blir bältad på två veckor KANSKE jag får en dag- eller nattpermission till boendet. Jag ska verkligen kämpa för det här!

Läkaren frågade också - eller ja, ville kanske - om jag kan börja äta halv portion till lunch (ingen middag). Jag har under drygt två veckor inte ätit lunch och middag, "bara" hållit mig till frukost och kvällsmat. Det kan tänkas ytterst dumt och korkat, men det blev så mycket för mig att allt rann över, och då var maten det enda jag kunde ta till. Nu vill jag absolut inte äta. Mina hungerkänslor är satta ur spel sedan lång tid tillbaka och det känns än mindre lockande att äta när man inte ens har aptit.

Men ja, jag SKA "börja äta". Jag måste bara hålla på så här ett kort tag till för att få mitt liv att hålla samman, och sedan går jag upp i vikt igen. Jag har till och med gjort ett eget förslag på hur den viktuppgången ska ske för att det ska ske så enkelt som möjligt. Jag måste bara ner lite till i vikt. Sedan lovar jag att "börja äta".
Allmänt | | 4 kommentarer
Upp