Livet är faktiskt vackert

Inne på dag 6 med hypomani. Livet är underbart och läkaren har äntligen erkänt att jag har bipolär sjukdom typ 2, som jag har försökt förklara hela tiden. Jag känner mig inte längre missförstådd. Om några timmar ska jag göra en gastroskopi på grund av illamående, kräkningar, magsmärta och annat. Det ska bli jättespännande. De passar på nu när jag inte är rymningsbenägen, hehe. I morgon ska jag träffa psykologen som ska reda ut mig för personlighetsstörning. Det ska bli också bli spännande! Jag har skrivit ett långt brev, eller snarare sammanfattning om mig själv som jag ska lämna till henne. Det för det är 6 A4-sidor långt, så jag tror inte att någon här orkar läsa det, men jag tror att jag har fått med allt.

I övrigt är allting bra. Min puls ligger på 120 och det känns som att jag lever i en dröm.
Allmänt | | En kommentar

Hon kallar mig hypoman

Jag mår bättre än någonsin. Läkaren hotar med att om jag fortsätter vägra mediciner och "försämras" (= bli gladare?!?!), så kommer jag inte ha möjlighet att välja längre = de bältar mig och tvångsmedicinerar mig med Haldol som jag hatar för att man blir nockad i ett dygn, och då kommer all glädje också att försvinna. Hon vill förstöra mitt liv!!!
Allmänt | | 2 kommentarer

Förvaltningsrätten

Hade förhandling i förvaltningsrätten idag, angående läkarens ansökan om förlängt LPT (tvångsvård). Jag motsatte mig inte vården, men mitt offentliga biträde (advokat) sa saker som vi kommit överens om att han INTE skulle säga. Blir så trött på att de alltid gör så. ALLTID. Jag har faktiskt en mun jag kan prata med själv. 

Allmänt | | 3 kommentarer
Upp